Bestyrelsen og dens arbejder.

Kontingentet 200 kr. for den kommende sæson bedes indbetalt på vores bankkonto (se Strofen side 8) senest den 5. november 2023, men kontant betaling kan også foretages på den førstkommende viseaften:

 

Bestyrelsen har holdt sit første møde og konstitueret sig således:

ð              Formand: Erik Bentzen

ð             Næstformand: (endnu ikke besluttet)

ð              Sekretær: Lise Huitfeld Dupont

ð              Kasserer: Hans Aagaard Larsen

ð              Bestyrelsesmedlemmer: Annet Laursen Skjelsager og Steen Johansen

ð              Suppleanter: Laila Donovan Maegaard og Lise Birkling Hansen

På gensyn den fredag den 13. oktober 2023 på Ellegården 

Bestyrelsen og dens arbejde:

Vore bestyrelsesmøder afholdes privat på skift. En god kop kaffe/the og en lækker kage giver en god og hyggelig stemning, og vores møder foregår derfor også i en afslappet og konstruktiv atmosfære.

Dagsorden
Vi har en del faste punkter på vores dagsorden. Først skal referatet fra sidste møde godkendes, og derefter taler vi om begivenheder i foreningens regi siden sidste bestyrelsesmøde.

Den seneste viseaften evalueres, og man knytter kommentarer til eventuelle optrædener ud af huset. Hvordan var stemningen blandt publikum? Var det godt nok? Har der været refleksioner fra vores gæster osv. Dette er vigtigt, for vores viseaftener skal vise det ypperste, vi kan præstere.

Fremtiden
Så drøfter vi sæsonens kommende viseaftener. Hvem skal være visevært? Hvem skal optræde? Skal vi have gæster udefra? Har vi råd til kendte solister? Når vi optræder andre steder ”Ud med visen”, skal mange praktiske ting tilrettelægges. Fremtidige tiltag, og ikke mindst økonomien, er altid faste og vigtige punkter på vores møder.

Brug for flere hænder
Vi er glade, når vi får roser. Men – det er også vigtigt at komme med ris. Det giver os mulighed for at blive endnu bedre.

Og så kommer alle de praktiske ting, der følger med ved en god viseaften. Det er dog ikke kun bestyrelsen, der deltager i dette. Mange medlemmer er involveret som ”praktiske og uundværlige grise”, og vi kunne da også godt  bruge nogle flere. Henvend jer endelig til et bestyrelsesmedlem, hvis I vil være med til at hjælpe. I er meget velkomne!