Spil dansk på Kalkgården

Johnnie Pedersen og Hans Aagaard er blandt de visesangere og musikere, der optræder på Kalkgården den 29. oktober i anledning af "Spil-dansk-dagen"
Johnnie Pedersen og Hans Aagaard er blandt de visesangere og musikere, der optræder på Kalkgården den 29. oktober 2015 i anledning af “Spil-dansk-dagen”. Adressen er Farumvej 137 3520 Farum, beliggende på landevejen mellem Farum og Ganløse.

 

Spil dansk på Kalkgården er en aften med viser, oplæsning, fællessang og klassiske toner på guitar og klaver.

Den finder sted torsdag den 29. oktober 2015 klokken 19.30-22.00. Dørene åbnes klokken 19.00. Arrangementet er kun for medlemmer af Visens Venner Furesø samt en gæst for hver af de medvirkende

Der er i alt 42 pladser, som skal købes på forhånd, enten på en viseaften eller ved henvendelse til kasseren Hans Aagaard Larsen på tlf. 44 95 63 75 eller mail: skovbakken90@mail.dk.

Kalkgården var tidligere et yndet udflugtsmål og traktørsted. “Vi synes, at det kunne være interessant med en lidt anderledes viseaften i disse intime og hyggelige omgivelser, som for nogle nok vil byde på et nostalgisk gensyn”, fremhæver Hans Aagaard Larsen i en pressemeddelelse.