Viseaften på fredag den 9. januar 2015

På fredag den 9. januar
Aftenens tre hovedpersoner: Bassisten Verner Lund, aftenens visevært John Osted og visesangeren Per Kruse.

Visens Venner Furesø fejrer Haldan Rasmussens 100 år

Festfyrværkeri af viser markerer den store digters runde dag.

 Det bliver en aften af de uforglemmelige, når Visens Venner Furesø fredag den 9. januar 2015 inviterer til åres første viseaften på Ellegården i det gamle Farum, Stavnsholtvej 168.

Viseaftenens store begivenhed er formet som en kærlig hyldest til Halfdan Rasmussen. Det er John Osted, der har sammensat koncerten således, at hans selv og visesangeren Per Kruse, begge akkompagneret af bassisten Verner Lund, fremfører en god snes af Halfdan Rasmussens populære viser, som vi alle kender og nynner med på.

Denne del af Halfdans aften udgør sidste halvdel af aftenens program, mens Visens Venners øvrige gode sangere har bundet en smuk buket af andre komponisters og digteres viser i viseaftenens første del.

 Lidt om aftenen

Publikum kan se frem til at høre highlights i visetraditionen som f.eks. ”Åbent landskab” af Ulf Lundell og Jan Toftlund, ”Jeg venter ved min mile ” af svenske Dan Andersson, ”Min Gud”, som oprindeligt blev skrevet til Edith Piaf, ”Mit eget land” af Kim Menzer og Lars Trier, Amdi Riis og Børge Müllers, ”Sagt op”, Siegfred Petersen og Niels Clemensens ”Nyhavns nætter”, Mikael Wiehes ”Linedanseren” mange, mange flere perler fra den nordiske visetradition.

Dørene åbnes som sædvanlig klokken 18.30, og selve viseaftenen kører  klokken 19.30 – 22.15.

Halfdan Rasmussens rigtige fødselsdag er torsdag den 29. januar. God fornøjelse!