Arkiv

“De skæve vinkler” er visesangere og musikere med stor succes. De gæster Ellegården og Visens Venner Furesø på Spil – Dansk dagen torsdag den 30. oktober 2014 . Arrangementet forløber som en traditionel viseaften, som man kan læse mere om på den hjemmeside, der hedder “Sådan deltager du”.

Visens Venner Furesø præsenterer "De skæve vinkler" på den lokale "Spil Dansk dag" på torsdag . Det finder som sædvanlig sted på Ellegården, Stavnsholtvej 168 i Farum. Øverst ses Leon Hegelund, Grete Hermansen og nederst Kia Kolbe.
Visens Venner Furesø præsenterer “De skæve vinkler” på den lokale “Spil Dansk dag” på torsdag . Det finder som sædvanlig sted på Ellegården, Stavnsholtvej 168 i Farum.
Øverst ses Leon Hegelund, Grete Hermansen og nederst Kia Kolbe.

Ud over “De skæve vinkler” optræder Visens Venners egne lokale sangere, nemlig Tove Rasmussen, Herdis Kvarnø og Hans Aagaard med deres vokale favoritter. Som sædvanlig sidder Grete Hermansen ved klaveret, og i dagens anledning er hun aftenens vise-vært.

Den skæve historie
De Skæve Vinkler startede musikalsk samarbejde i 2013 og har efter deres debutkoncert oplevet en stor efterspørgsel på deres lune, livsbekræftende og humoristiske optræden. Programmet består  af fortolkninger af nye og gamle viser og sange, swing og ballader, lidt på svensk og mest på dansk.

Med gruppens store alsidighed og musikalitet kan det ikke undgås, at publikum vil få en medrivende og nærværende oplevelse.

Den cyklende visesanger
Kia Kolbe har arbejdet som skuespiller i turnerende børneteater, danser og sanger i musicals, egne kabaretter og koncerter, samt solist i Big Band, jazz- og vise sammenhæng. Uanset hvilken scene hun står på, er det altid med humor, nærvær og overskud.

Kia har en sangsolistisk uddannelse fra Stockholm og har senest været på Nordiska Folkhögskolan for at videreuddanne sig der inden for visegenren. Det er en af grundene til, at der næsten altid forekommer en svensk vise eller to ind.

Når Kia slapper af kan hun finde på at tager cykelshortsene på, smide de højhælede ned i cykeltaskerne og drage alene af sted til Berlin.

Glimtet i øjet
 Leon Hegelund har gennem sit liv altid beskæftiget sig med musik og sang, og med hans swingende musikalitet er hans guitarspil og sang altid i særklasse, han er ofte efterspurgt som akkompagnatør. Han har nemlig en sjælden sans for elegante finesser.

Leon har et meget stort og varieret repertoire fra de stille ballader til de finurlige viser, som altid serveres med charme og et glimt i øjet.

Når Leon slapper af i det sydsjællandske, sætter han sig med sin guitar, mens han nyder respekt og uophørlig kvindelig omsorg som sin naturgivne ret.

Naturtalent med nærhed
 Grete Hermansen er fra den midtjyske Skals, hvor hun kommer fra et hjem med klaver.

Som det naturtalent Grete er, strømmer musikken ud af fingrene. Hun er fuldstændig dedikeret og spiller til revyer, fester, ferniseringer m.m. og er en meget anvendt akkompagnatør.

Repertoiret er stort og bredt, og der er altid varme og charme i Gretes nærhed.

Grete er uddannet dekoratør og skiltemaler og maler i dag  smukke og dejlige billeder i sin sparsomme fritid. Når Grete slapper af, skynder hun sig at bage brød og kager, samtidig med, at hun spiller på sit flygel.