Sådan deltager du

Dejlige sange skaber glæde og varme.
Dejlige sange skaber glæde og varme.

Sæsonen byder på 8-10 store viseaftener for viseforeningens medlemmer.

Publikum uden medlemskab har adgang ved de fleste viseaftener. Undtaget er den aften, hvor den årlige generalforsamling finder sted, og  ligeledes julefesten.

Kontingent pr. år er  kr. 200,00 for alle. For de passive medlemmer, som ikke synger og spiller, koster en kaffebillet 30 kroner, mens gæster betaler 75 kr.

Ved særlige arrangementer kan der forekomme forhøjede billetpriser.

Det hele foregår på Ellegården i Farum, Stavnsholtsvej 168. Passive medlemmer og gæster kan få indflydelse på, hvor man kommer til at sidde den næste viseaften.

Ring til Annet44 95 05 55.

Man medbringer selv madkurv med service. Spisningen begynder klokken 18.30. Kaffen er med i din entré. Køb af drikkevarer i baren under forestillingen gør det blandt andet muligt at engagere professionel underholdning.

Underholdningen starter klokken 19.30 og  slutter ca. klokken 22.15, hvorefter alle går i gang med oprydningen, som er klaret i løbet af 20 minutter til en halv time. Viseaftenerne finder sted den 2. fredag i hver måned. Sæsonen begynder i september. De enkelte viseaftener præsenteres på denne hjemmeside og i vores medlemsblad, “Strofen”.

Endelig er vores lokale aviser meget interesserede i at bringe omtale af vores arrangementer. God fornøjelse!

Annet Skjelsager, bestyrelsesmedlem i Visens Venner Furesø.