Stjernernes aften på Ellegården

Den 13. marts 2015:

Visesangerne Tove Rasmussen og Bendt Nielsen har tilrettelagt en spændende aften på Ellegården. Temaet er "Blandede bolsjer"
Visesangerne Tove Rasmussen og Bendt Nielsen har tilrettelagt en spændende aften på Ellegården. Temaet er “Blandede bolsjer”.

Stjernernes aften

på Ellegården

Visevennerne i Furesø kan glæde sig til en stor aften på Ellegården. To af Nordsjællands bedste visesangere har tilrettelagt programmet. Dørene åbnes kl.18.15.
Erfaring, talent og ikke mindst stor professionalisme viser vejen til succes. Det får man et levende indtryk af, hvis man besøger Ellegården på fredag den 13. marts 2015.

Tove Rasmussen og Bendt Nielsen er kendte navne hos visevenner over hele landet, og de har planlagt en aften med nogle af de skønneste danske viser, der bindes sammen af kendte fællessange som ”Nu går våren gennem Nyhavn”, ”Nu er dagen fuld af sang” og ”Hilsen til forårssolen”.

Sammen med aftenens solister skal vi en tur omkring ”Bakkens Hvile” for at lytte til syngepigernes budskaber, fremført af Mette Brønden.  Per Kruse synger om den gamle skærsliber, mens Bente Lysdahl diverterer med ”To mennesker mødes” og ”Den dejligste vise”. Jørgen Johansen reciterer ”Kit in Memoriam” og ”Nu går det godt”.

Laila Helen Nielsen serverer blandt andet Volmer Sørensens og Otte Franckers ”Dansevise” og Ludvig Brandstrups og Axel Kjærulfs danske udgave af ”La Garconne”.

Blandt aftenens store øjeblikke kan man også se frem til Laila Maegaards Liva-viser: ”Man binder os på hånd og mund”, ”i dit korte liv” og ikke mindste ”Sig de ord du ved”.

Lune og tænksomme John Osted sætter punktum for aftenen med ”Forårssang til Kirsten” og ”Fra Halifax til Spanien”.

 

 

Fototekst:

 

Visesangerne Tove Rasmussen og Bendt Nielsen i færd med at sætte programmet for fredag aftens vise-aften.