Nyt fra Bestyrelsen

Kære ViseVenner Furesø       visesangere

Blot en lille hilsen for at minde om, at kontingentet for det igangværende foreningsår 2017/18 er forfaldent til betaling med sidste frist nu primo november. Rigtig mange af jer har allerede betalt de 150 kr. og fået udleveret medlemskortet, som I bedes huske at medbringe til vise-aftenerne. Hvis I har betalt kontingentet, men endnu ikke fået udleveret medlemskortet, vil det være klar til afhentning ved indgangen, når I kommer til næste viseaften.

Ubetalt kontingent bedes indbetalt på vores konto 1551 0016871087 eller kontant ved indgangen.

Næste viseaften er på fredag den 10. november, hvor vi endelig efter flere forhindringer kan præsentere og opleve programmet ”De Store Damer” med Karen Fløe som programlægger og visevært. De medvirkende er nogle af vore egne dejlige damer og en fin buket fra Visens Venner Allerød.

Tid og sted er som sædvanlig:

Ellegården:

Kl. 18.30, Spisning (medbragt mad)Billedresultat for animation frokostbordBilledresultat for animation frokostbord

Kl. 19.30, ProgramstartBilledresultat for billede af livaweelBilledresultat for billede af marguerit vibyBilledresultat for billede af erika voigtBilledresultat for billede af lily broberg

Kl. ca 20.35, 20 min. pause

Kl. ca 22.00, Afslutning

 

Jeg henleder desuden opmærksomheden på et arrangement på Fritids- og Aktivitetscentret, Skovgården i Værløse den 15.november, hvor vi er blevet bedt om at underholde med vores ”Evert Taube-kabaret”, som vi i november sidste år præsenterede på Ellegården. Nedenstående 7 personer medvirker i kabareten.

 

Evert Taubes venner

DSC_8050  DSC_8036

……tryk på pil til højre og hør “Så lenge skuta kan gå”

På gensyn på fredag den 10.

Venlig hilsen på bestyrelsens vegne

Hans Aagaard Larsen

Visens Venner i Furesø